Žadatel: Pivovar Monopol s.r.o.
Název projektu: Rozšíření cukrářské výroby ve firmě Pivovar Monopol
Reg. číslo: CZ.01.2.06/0.0/0.0/19_248/0021161
Program: OPPIK TECHNOLOGIE – XI. VÝZVA
Náplň:
Společnost Pivovar Monopol, s.r.o. se v současnosti zabývá cukrářskou výrobou ve velice omezené míře a jeho prioritním artiklem je výroba kvalitního piva ležáckého typu klasickou českou technologií. Pro výrobu cukrářských výrobků disponuje jen základním technologickým vybavením, které ji umožňuje vyrábět produkty pouze ruční formou. V případě dodržování velice vysokých nároků na kvalitu, jež je vyžadována výhradním odběratelem – kavárnou Monopol, je produkce nejen na svých kapacitních limech, ale i technologických.
Předmětem projektu společnosti Pivovar Monopol, s.r.o. je pořízení technologického vybavení umožňující uspokojit zvyšující se poptávku po cukrářských produktech jak ze strany partnerského podniku Monopol, tak i externích subjektů z odvětví gastronomie. Moderní strojní zařízení umožní zajistit cukrářskou výrobu i produkci velice kvalitní řemeslné zmrzliny v požadovaném množství i kvalitě.
Termín realizace: 24.3.2020 – 25.5.2021
Wellness Hotel Pivovar Monopol
IČ: 09711279
Masarykova 433/42, Teplice
Salát pro tento týden: Zeleninový salát s pohankou a kousky tuňáka, vařené vejce, ředkvičky, citrusová zálivka, opečená máslová bagetaA:1,3,4,7 199,-
Pondělí 14.04.
Polévka: Zeleninový krém s krutóny a bylinkovým pestem A:1,9 ,7 45,-
Úterý 15.04.
Polévka: Hovězí vývar s nudlemi a zeleninouA:1,3,9 45,-
Středa 16.04.
Polévka: Hrstková polévka s majoránkou A:1,9 45,-
Denní tip: Smažená mořská štika s bramborovým salátem A:3,4,7 229,-
Čtvrtek 17.04.
Polévka: Silný kuřecí vývar se zeleninou a kapánímA:1,3,7,9 45,- Denní tip: Grilovaná ¼ kuřete se zelným salátem a rozpečeným chlebem A:1,3,7 189,-
parmazán, rajčatová omáčkaA:1,3,7,9
bazalkové pyré, grilovaná cherry rajčata a brokolice, slaninová pěna A:7
avokádo, zelený chřest, ředkvičky, vehce, sezamA:3,4,6,11