Žadatel: Pivovar Monopol s.r.o.
Název projektu: Rozšíření cukrářské výroby ve firmě Pivovar Monopol
Reg. číslo: CZ.01.2.06/0.0/0.0/19_248/0021161
Program: OPPIK TECHNOLOGIE – XI. VÝZVA
Náplň:
Společnost Pivovar Monopol, s.r.o. se v současnosti zabývá cukrářskou výrobou ve velice omezené míře a jeho prioritním artiklem je výroba kvalitního piva ležáckého typu klasickou českou technologií. Pro výrobu cukrářských výrobků disponuje jen základním technologickým vybavením, které ji umožňuje vyrábět produkty pouze ruční formou. V případě dodržování velice vysokých nároků na kvalitu, jež je vyžadována výhradním odběratelem – kavárnou Monopol, je produkce nejen na svých kapacitních limech, ale i technologických.
Předmětem projektu společnosti Pivovar Monopol, s.r.o. je pořízení technologického vybavení umožňující uspokojit zvyšující se poptávku po cukrářských produktech jak ze strany partnerského podniku Monopol, tak i externích subjektů z odvětví gastronomie. Moderní strojní zařízení umožní zajistit cukrářskou výrobu i produkci velice kvalitní řemeslné zmrzliny v požadovaném množství i kvalitě.
Termín realizace: 24.3.2020 – 25.5.2021
Wellness Hotel Pivovar Monopol
IČ: 09711279
Masarykova 433/42, Teplice
Salát pro tento týden: Kousky zauzené vepřové panenky na listovém salátu, zelenina, fazolky, grenaille, česnekové krutony a dresink z hrubozrnné hořčice A:1,3,7,10 219,-
Pondělí 20.01.
Polévka: Gulášovka A:1,7,3 45,-
opečené bramborové půlky, bylinkový dip A:7 189,-
Úterý 21.01.
Polévka: Karotkový krém, se zázvorem, chilli, limetkou a krutony A:1,3,7,9 45,-
Středa 22.01.
Polévka: Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi:1,3,7 45,-
Denní tip: Hovězí cheeseburger se slaninou, zelenina, jalapeňos majonéza, hranolky A:1,3,7,10 229,-
Čtvrtek 23.01.
Polévka: Staročeská česnečka s chlebovými krutony A:1,3,7,9 45,-Denní tip: Pečený filet platýze na teplém kuskusovém salátu se zeleninou,
limetkovo-koprový dip A:1,3,4 239,-
Pátek 24.01.
Polévka: Frankfurtská polévka s uzeninouA:1,7 45,-
Denní tip: Mexická quesadilla s trhaným uzeným kachním masem, fazolemi, čedarem,
cibulí a BBQ omáčkou, kořeněné bramborové půlky A:1,3,7 199,-
bramborové pavé, houbová omáčka, houby Shimeji A: 7
ratatouille, rajčatová omáčka, bylinkový olej A:1,3,7
mačkané brambory s pažitkou, domácí tatarka A:1,3,7