Pivovarská restaurace

Pivovarská restaurace

Pivovarská Restaurace je jedna ze dvou našich restaurací. Prozkoumejte také Garden Restauraci a rozhodněte se, kam se vydáte za svým gastro zážitkem.

(V době poledního menu je omezená stálá nabídka)

Zpátky do minulosti

Návštěvou pivovarské restaurace se skutečně vrátíte v čase. Při vstupu do restaurace se vám otevře obrovský sál s citem laděný do hnědo-béžových odstínů. Ohromí vás vkusně zrenovované secesní stropy a v patře upoutají dvě vyleštěné měděné varny. Pokud budete mít štěstí a přijdete v den vaření piva, uvítá vás příjemná sladová a chmelová vůně. Vaříme tradiční 12° ležák plzeňského typu Monopol, 11° polotmavého Karlíka, ochucenou Višeň 11° a Monopol ALE 14°, svrchně kvašené.

Během roku se připravují speciály dle ročního období, na jaro 11° IPA Jarní, v létě se osvěžíte 11° Pšenicí, podzimní dny přivítáme Vídeňským ležákem a Porter 16° vám zpříjemní adventní čas.

Restaurace nabízí 80 míst k sezení v přízemí a 100 míst na balkonech horního patra, je otevřena 7 dní v týdnu. Přes poledne nabízíme polední menu a večer speciality z našeho jídelního lístku, převážně české kuchyně s prvky moderní gastronomie.

Potěšte své chuťové buňky

Polední menu

Ve všední dny vám přes poledne nabídneme pokrmy z naší polední nabídky. Těšit  se můžete vždy na polévku a čtyři hlavní chody, z nichž jeden je vegetariánský. Každé polední menu obsahuje náš tip, tedy vybraný pokrm, který doporučuje náš šéfkuchař.

Jídelní lístek

V odpoledních hodinách, večer a o víkendech vám připravujeme pokrmy dle našeho stálého jídelního lístku. Na menu najdete především českou kuchyni s prvky moderní gastronomie, máme také chuťovky k pivu i bezmasá jídla.

Firemní či soukromé akce

Naše restaurace je skvělé místo pro setkání větších skupin. Ať už pořádáte soukromou oslavu, nebo firemní teambuilding či školení, Wellness Hotel Pivovar Monopol je to pravé místo pro vás.

Najdete nás v centru Teplic

Wellness Hotel Pivovar Monopol má výjimečnou polohu v centru lázeňského města Teplice.

Polední menu
Pivovarská restaurace

Salát pro tento týden: Kousky zauzené vepřové panenky na listovém salátu, zelenina, fazolky, grenaille, česnekové krutony a dresink z hrubozrnné hořčice A:1,3,7,10      219,-                         

Pondělí 17.03.

Polévka: Gulášová polévka  A:1,7,3      45,-                                        

  1. Medailonky z vykoštěných stehýnek na jehle, proložené sušenými rajčaty a šalotkou,

      opečené bramborové půlky, bylinkový dip A:7      189,-            

  1. Smažená vepřová krkovička Duroc s brambor. kaší a kys. okurkou:1,3,7                             179,-
  2. Penne s cukrovým hráškem, tyrolským špekem, ricottou a lístky čerstvého špenátuA:1,3,5         169,-
  3. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Úterý 18.03.

Polévka: Brokolicový krém s krutonyA:1,3,7    45,- 

  1. Pikantní hovězí guláš podávaný s bramboráčky a cibulíA:1,3,7                                                     189,-
  2. Kuřecí nudličky se zeleninou, medem a sezamem, dušená jasmínová rýže A:1,7,11               169,-
  3. Slovenské halušky s brynzou a vypečeným špekem, sypané pažitkou A:1,3,7           179,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Středa 19.03.

Polévka: Francouzská cibulačka A:1,3,7     45,-                                   

Denní tip: Hovězí cheeseburger se slaninou, zelenina, jalapeňos majonéza, hranolky A:1,3,7,10         239,-

  1. Hovězí chilli con carne s dušenou jasmínovou rýží A:1,3,7                                                                                           179,-
  2. Holandský řízek, bramborová kaše, kyselá okurka A:1,3,7                                                                                       179,-
  3. Tortellini plněné ricottou a špenátem ve smetanové omáčce a parmazánem A:1,3,7                 179,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Čtvrtek 20.03.

Polévka: Hráškový krém zjemněný smetanouA:1,3,7  45,- 

Denní tip: Pečený filet platýze na teplém kuskusovém salátu se zeleninou, limetkovo-koprový dip A:1,3,4      239,-

  1. Přírodní hovězí kostky na tymiánu s jasmínovou rýží A:1,7                                                      189,-
  2. Kuřecí kousky v těstíčku se šťouchaným bramborem a tatarskou omáčkou A:1,3,7          179,-                       
  3. Buchtičky s vanilkovou omáčkou a strouhanou čokoládou A:1,3,7                                                            169,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Pátek 21.03.

Polévka: Kuřecí vývar s nudlemi a zeleninouA:1,3,7,9  45,-         

Denní tip: Mexická quesadilla s trhaným uzeným kachním masem, fazolemi, čedarem, cibulí a BBQ omáčkou, kořeněné bramborové půlky A:1,3,7    199,

  1. Kuřecí řízek s bramborovou kaší a okurkovým salátem A:1,3,7                                                     169,-
  2. Hovězí nudličky Stroganov s dušenou jasmínovou rýží A:1,3                                                179,-
  3. Smažený eidam s hranolky a tatarskou omáčkou A:1,3                                                                        179,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

Vinná karta
Pivovarská restaurace

Vinná karta
Restaurace Garden

Polední menu
Restaurace Garden

Polévka

Hlavní chod

  • Hovězí svíčková na smetaně 289,-Kč

    karlovarský knedlík, brusinky, šlehačka, citronA:1,3,7,10,8

  • Holandský řízek 259,-Kč

    bramborová kaše, smetanový okurkový salát A:1,3,7

  • Grilovaná treska s bylinkovým máslem 259,-Kč

    čočka beluga, kořenová zelenina, růžičková kapusta, holandská espumaA:3,4,7