Pivovarská restaurace

Pivovarská restaurace

Pivovarská Restaurace je jedna ze dvou našich restaurací. Prozkoumejte také Garden Restauraci a rozhodněte se, kam se vydáte za svým gastro zážitkem.

(V době poledního menu je omezená stálá nabídka)

Zpátky do minulosti

Návštěvou pivovarské restaurace se skutečně vrátíte v čase. Při vstupu do restaurace se vám otevře obrovský sál s citem laděný do hnědo-béžových odstínů. Ohromí vás vkusně zrenovované secesní stropy a v patře upoutají dvě vyleštěné měděné varny. Pokud budete mít štěstí a přijdete v den vaření piva, uvítá vás příjemná sladová a chmelová vůně. Vaříme tradiční 12° ležák plzeňského typu Monopol, 11° polotmavého Karlíka, ochucenou Višeň 11° a Monopol ALE 14°, svrchně kvašené.

Během roku se připravují speciály dle ročního období, na jaro 11° IPA Jarní, v létě se osvěžíte 11° Pšenicí, podzimní dny přivítáme Vídeňským ležákem a Porter 16° vám zpříjemní adventní čas.

Restaurace nabízí 80 míst k sezení v přízemí a 100 míst na balkonech horního patra, je otevřena 7 dní v týdnu. Přes poledne nabízíme polední menu a večer speciality z našeho jídelního lístku, převážně české kuchyně s prvky moderní gastronomie.

Potěšte své chuťové buňky

Polední menu

Ve všední dny vám přes poledne nabídneme pokrmy z naší polední nabídky. Těšit  se můžete vždy na polévku a čtyři hlavní chody, z nichž jeden je vegetariánský. Každé polední menu obsahuje náš tip, tedy vybraný pokrm, který doporučuje náš šéfkuchař.

Jídelní lístek

V odpoledních hodinách, večer a o víkendech vám připravujeme pokrmy dle našeho stálého jídelního lístku. Na menu najdete především českou kuchyni s prvky moderní gastronomie, máme také chuťovky k pivu i bezmasá jídla.

Firemní či soukromé akce

Naše restaurace je skvělé místo pro setkání větších skupin. Ať už pořádáte soukromou oslavu, nebo firemní teambuilding či školení, Wellness Hotel Pivovar Monopol je to pravé místo pro vás.

Najdete nás v centru Teplic

Wellness Hotel Pivovar Monopol má výjimečnou polohu v centru lázeňského města Teplice.

Polední menu
Pivovarská restaurace

Salát pro tento týden: Rukolový salát s granátovým jablkem, kuřecím prsem, karamelovými ořechy, cherry rajčaty, balkánským sýrem a medovou zálivkou, sezamová tyčkaA:1,3,7,11      199,-       

Pondělí 18.11.

Polévka: Gulášovka A:1,7,3                       45,-                                              

  1. Medailonky z vykoštěných stehýnek na jehle, proložené sušenými rajčaty a šalotkou, opečené bramborové půlky, bylinkový dip A:7        189,-
  2. Smažená vepřová krkovička s bramborovou kaší :1,3,7                                                                                                   169,-
  3. Penne s krůtím masem a brokolicí v sýrové omáčce A:1,3,5                                                                             179,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Úterý 19.11.

Polévka: Karotkový krém, se zázvorem, chilli, limetkou a krutony A:1,3,7,9                                                45,-

  1. Pikantní hovězí guláš podávaný s bramboráčky a cibulíA:1,3,7                                                   189,-
  2. Kuřecí nudličky na kari, dušená jasmínová rýže A:1,7                                                                                   169,-
  3. Pečená uzená krkovice se šumavským knedlíkem a dušeným špenátemA:1,3,7                                169,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Středa 20.11.

Polévka: Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi:1,3,7   45,- 

Denní tip: Kančí burger s ementálem, zelenina, jalapeňos majonéza, bramborové lupínky A:1,3,7,10               229,-

  1. Bratislavská vepřová pečeně podávaná s houskovým knedlíkem A:1,3,7                                                   179,-
  2. Drůbeží sekaná, bramborová kaše, kyselá okurka A:1,3,7                                                                                169,-
  3. Tortelliny plněné ricottou a špenátem ve smetanové omáčce s kuřecím masem a parmazánem A:1,3,7    169,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Čtvrtek 21.11.

Polévka: Staročeská česnečka s chlebovými krutony A:1,3,7,9                                                                                                    45,-

Denní tip: Pečený filet platýze na teplém kuskusovém salátu se zeleninou, limetkovo-koprový dip A:1,3     239,-                                                                        

  1. Hovězí kostky na pepři podávané s jasmínovou rýží A:1,7                                                                                    189,-
  2. Kuřecí kousky v těstíčku se šťouchaným bramborem a tatarskou omáčkou A:1,3,7                   169,-                       
  3. Buchtičky s vanilkovou omáčkou a strouhanou čokoládou A:1,3,7                                                                169,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Pátek 22.11.

Polévka: Frankfurtská polévka s uzeninouA:1,7       45,-              

Denní tip: Mexická quesadilla s trhaným uzeným kachním masem, fazolemi, čedarem, cibulí a BBQ omáčkou, kořeněné bramborové půlky A:1,3,7   199,-                                                       

  1. Kuřecí roláda s bramborovou kaší a okurkovým salátem A:1,3,7                                                           169,-
  2. Vepřová játra na slanině s dušenou jasmínovou rýží A:1,3                                                                           169,-
  3. Smažený eidam s hranolky a tatarskou omáčkou A:1,3                                                                                179,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

Vinná karta
Pivovarská restaurace

Vinná karta
Restaurace Garden

Polední menu
Restaurace Garden

Polévka

Hlavní chod

  • Burger s trhaným kachním masem 279,-Kč

    sezamová bulka, BBQ majonéza, červené zelí, smažená cibulka, steakové hranolkyA:1,3,7,11

  • Marinované kuřecí prso v jogurtu a bylinkách 259,-Kč

    bramborová kaše, grilovaná zelenina, medová omáčka s chilli A:7

  • Houbové rizoto 219,-Kč

    parmazán, lišky, žampiony, bylinkový olej A:1,3,7