Nedělní brunch a snídaně

Rádi bychom Vás pozvali na náš oblíbený nedělní brunch.

Brunch je ideální příležitost pro rodiny s dětmi, příznivce divoké sobotní noci, a také pro schůzky, kdy si můžete v klidu probrat vše důležité s delikátním pohoštěním. Brunch probíhá v restauraci Garden každou neděli od 11:30 – 13:30 hod.. 

Snídaně formou bufetu jsou u nás nejen pro hotelové hosty, ale i pro veřejnost, každý den v čase od 7:45 až 10:00 hod.. (dospělý 349 Kč, dítě do 15 let 179 Kč).

Na své si přijdou jak milovníci sladkého, tak slaného. Vše probíhá formou samoobslužného rautu, takže si sami můžete vybrat vše, na co máte chuť.

  • Čas: 11:30 – 13:30
  • Cena: 750 Kč / osoba
  • Cena: 390 Kč / dítě 7 – 14 let
  • Cena: 200 Kč / dítě 3 – 6 let

Kde se brunch koná?

Akce se koná každou neděli v Restauraci Garden.

Neváhejte si rezervovat stůl na tel. čísle +420 412 331 208. Nebylo výjimkou, že se místa velmi rychle zaplnila, tak své rezervace raději neodkládejte.

Upozorňujeme, že v době probíhajícího brunche se v restauraci Garden nevaří. Začíná se vařit až od 14:00. Děkujeme za pochopení.

Vinná karta
Restaurace Garden

Polední menu
Pivovarská restaurace

Salát pro tento týden: Míchaný zeleninový salát s grilovaným sýrem Halloumi,  zeleným chřestem a kuskusem A:1,3,7                                                                           219,-


Pondělí 27.01.

Polévka: Krémová houbová polévka s krutonyA:1,3,7,9                                                                                                          45,-

  1. Moravský vrabec, bílé zelí, houskové knedlíky A:1,3,7                                                                                             179,-
  2. Špagety bolognese sypané parmazánemA:1,3,7                                                                                                           169,-
  3. Srbské vepřové rizoto sypané sýrem, kyselá okurkaA:1,3,7,9                                                             169,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky      

 

Úterý 28.01.

Polévka: Silný hovězí vývar se zeleninou, nudlemi a játrovými knedlíčky A:1,3,7,9                                              45,-                                    

  1. Grilovaný filet kapské štiky s grenaillemi, holandskou omáčkou a máslovou zeleninouA:3,4,7,9   229,–                                                                                                                        
  2. Hovězí kostky na tymiánu s česnekem, bramborovou kaší a kousky vypečené slaniny A:1,7,9     189,-
  3. Tagliatelle s kuřecími kuličkami v omáčce z pečených paprik s parmazánem A:1,3,7              169,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky         

Středa 29.01.

Polévka: Valašská kyselice s klobásou a špekem A:1,7                                                                                                         45,-                                     

Denní tip: Kuřecí paličky v kari marinádě, opečené grenaille, okurkové tzatziky A:7                                 199,-         

  1. Hovězí na česneku s bramborovým knedlíkem a špenátem A:1,3,7                                                               189,-
  2. Hamburská vepřová pečeně podávaná s houskovým knedlíkem A:1,3,7                                    169,-
  3. Smažené žampiony s vařeným máslovým bramborem a tatarskou omáčkou A:3,7          169,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky      

 

Čtvrtek 30.01.

Polévka: Kuřecí vývar se zeleninou a fritátovými nudlemi A:1,7,3                                                                                   45,-

Denní tip: Hovězí jalapeňos burger s čedarem a slaninou, čerstvou zeleninou, BBQ majonézou

                  a cibulovými kroužkyA:1,3,7                                                                                                                                              229,-     

  1. Bramborák plněný kuřecí směsí sypaný sýrem A:1,3,7                                                                                                  179,-
  2. Vepřové kostky v mrkvi podávané s máslovým bramboremA:1,3,7                                                     179,-
  3. Lívance z podmáslí se sladkým pacholíkem, jahodami a omáčkou z lesního ovoceA:1,3,7          169,-                                                  
  4. Salát: Dle týdenní

 

Pátek 31.01.

Polévka: Ruský bořšč se zakysanou smetanou A:1,7,9                                                                                               45,-

Denní tip: Konfitovaný vepřový bůček v marinádě z medu a hořčice, náš coleslaw

                    a rozpečený pivovarský chléb A:1,3,7                                                                                                     219,-

  1. Smažené rybí karbanátky s máslovým bramborem a rajčatovým salátkem s cibulí A:1,3,7,4  179,-
  2. Hrachová kaše s cibulkou, sázené vejce a kyselá okurka A:1,3,7                                                                       159,-                                                  
  3. Štěpánská hovězí pečeně s dušenou jasmínovou rýží A:1,3,7                                                                     179,-
  4. Salát: Dle týdenní

Vinná karta
Pivovarská restaurace

Polední menu
Restaurace Garden

Polévka

Hlavní chod

  • Quesadilla s trhaným hovězím masem 289,-Kč

    jalapeňos majonéza, cheddar, kukuřice, nakládaná červená cibule, zelný salát A: 1,3,7

  • Butter chicken 259,-Kč

    jasmínová rýže, koriandr, sezam A:1,3,7

  • Tagliatelle s avokádovým krémem 229,-Kč

    barevná rajčata, parmezán, bazalka A:1,3,7