Brewery restaurant

Brewery restaurant

The Brewery restaurant is one of our two restaurants. Explore also Garden Restaurant and decide where to go for your dining experience.

Back to the past

By visiting the brewery restaurant you will really go back in time. As you enter the restaurant, you’ll be greeted with a huge room gracefully decorated in brown and beige hues. You will be impressed by the tastefully restored Art Nouveau ceilings and the two polished copper brewhouses upstairs. If you’re lucky enough to arrive on brew day, you’ll be greeted by a pleasant malty and hoppy aroma. We brew traditional 12° lager of Pilsner type Monopol, 11° semi-dark Karlik, flavoured Cherry 11° and Monopol ALE 14°, top-fermented.

Throughout the year, specials are prepared according to the seasons, 11° IPA Spring for spring, 11° Wheat for summer, Vienna Lager for autumn days and Porter 16° for Advent.

The restaurant offers 80 seats on the ground floor and 100 seats on the upper floor balconies and is open 7 days a week. We offer a lunch menu at noon and specialties from our a la carte in the evening, mostly Czech cuisine with elements of modern gastronomy.

Delight your palate

Lunch menu

On weekdays, we offer you dishes from our lunch menu. You can always look forward to soup and four main courses, one of which is vegetarian. Each lunch menu contains a selected dish recommended by our chef.

Menu

In the afternoons, evenings and on weekends we prepare meals according to our a la carte menu. On the menu you will find mainly Czech cuisine with elements of modern gastronomy, we also have appetizers with beer and meatless dishes.

Corporate or private events

Our Garden Restaurant is a great meeting place for larger groups. Whether you are organizing a private celebration or a corporate teambuilding or training, the Wellness Hotel Brewery Monopol is the right place for you.

You can find us in the centre of Teplice

Wellness Hotel Brewery Monopol has an exceptional location in the centre of the spa town of Teplice.

Vinná karta
Pivovarská restaurace

Vinná karta
Restaurace Garden

Polední menu
Pivovarská restaurace

Salát pro tento týden:  Zeleninový salát s balkánským sýrem, sušenými rajčaty, grilovaným lilkem, bulgurem a rozpečenou bagetou A:1,3,7,8               219,-             

Pondělí 31.03.

Polévka: Celerový krém s parmazánovými krutony A:1,3,7                                                                                                                      45,-             

  1. Hovězí přírodní plátek na cibulce se slaninou a dušenou jasmínovou rýží A:1                                    189,-
  2. Sekaná vepřová pečeně s bramborovou kaší, kyselá okurka A:1,3,7                                                     179,-          
  3. Špenátové lasagne s bešamelem A:1,3,7      179,-   
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Úterý 01.04.

Polévka: Hovězí vývar s petrželovým kapáním, nudlemi a zeleninou A:1,3,7,9                                                       45,-  

  1. Smažená aljašská treska podávaná s vařeným bramborem a tatarskou omáčkouA:4,7,3,1         189,-
  2. Thajské kuřecí kari se zeleninou a koriandrem podávané s jasmínovou rýží A:1,7                179,-
  3. Penne arrabiata sypané parmezánem A:1,3,7        169,-         
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Středa 02.04.

Polévka: Rajčatová polévka s nudlemi a bazalkouA:1,7     45,-                          

Denní tip: Pečené kachní stehno, červené zelí, šumavský knedlík A:1,7,3                                                            249,-         

  1. Svíčková hovězí pečeně s houskovým knedlíkem, brusinkami a šlehačkou A:1,3,7,10,9      189,-
  2. Tyrolské špecle s trhaným vepřovým masem, kysaným zelím a smaženou cibulkou A:1,3,7       179,-  
  3. Smažená cuketa v sezamové strouhance s americkými bramborami, tatarkaA:1,3,7,11        169,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Čtvrtek 03.04.

Polévka: Krupicová polévka s vejci a zeleninou A:1,7,3,9   45,-  

Denní tip: Grilovaný filet divokého lososa, máslové romanesco, pečené grenaille, omáčka beurre blanc s hrubozrnnou hořčicí A:1,4,7        229,-

  1. Roštěnky na houbách s rýží A:3,7,9    189,- 
  2. Pikantní fazole s grilovanou bílou klobásou A:6,7  169,- 
  3. Zapečená žemlovka s jablky, tvarohem, rum. rozinkami a skořicovým sněhem A:1,3,7             159,-    
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Pátek 04.04.

Polévka: Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi A:1,3,7,9  45,-     

Denní tip: Hovězí burger se zeleninou, bylinkovou majonézou a cibulovými kroužky A:1,3,7                 209,-

  1. Tradiční bramborový guláš s pikantní klobásou s rozpečeným chlebem A:1,3,7                      169,-
  2. Selská vepřová pečeně s dušeným zelím a houskovými knedlíkyA:1,3,7                                      179,-
  3. Makarony v sýrové omáčce s kousky jalapeňos a smaženou cibulkou A:1,3,7                          179,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

Polední menu
Restaurace Garden

Polévka

Hlavní chod

  • Grilovaná vepřová krkovice Duroc 29,-Kč

    mačkané brambory, fazolky se slaninou, pepřová omáčka, česnekový dipA:3,7,9

  • Penne s kuřecím masem a špenátem 249,-Kč

    pancetta, parmazán, smetana, bylinkový olej A:1,3,7

  • Míchaný listový salát s kozím sýrem 239,-Kč

    řepa, pekanové ořechy, jablko, pomeranč, bylinková bagetaA:1,3,7,8