Events and catering

Events and catering

Are you planning a small meeting or workshop in Teplice? Our meeting room can accommodate up to 40 people in a seated arrangement and 50 in a theater setting. For a larger corporate party or events for up to 100 people, we have our exclusive Garden restaurant available, reserved just for you. To ensure you have everything you need, we offer a screen, data projector, flip chart board, and of course, Wi-Fi connection.

During your workshop or corporate party, we are happy to prepare a coffee break in one of our three options, or a buffet. Want something special? How about an À la carte menu in our brewery restaurant or in the Garden restaurant?

We also think about your comfort after the event. For the accommodation of your guests, we have prepared 32 double and 2 single rooms. And for perfect relaxation after a demanding day, we invite you to our wellness center with four saunas, beer or herbal baths, and massages.

Do you want something completely unique for your employees or sponsors? Organize a private event with us featuring a fashion show by designer Nadi Moravcová. The accompanying program can include a buffet, a presenter, and musical performances.

For more information, price offers, or personal meetings, contact us. We look forward to cooperating!

Wellness hotel Monopol – your partner for corporate parties and team building in Teplice.

Vinná karta
Restaurace Garden

Polední menu
Pivovarská restaurace

Salát pro tento týden: Míchaný zeleninový salát s grilovaným sýrem Halloumi,  zeleným chřestem a kuskusem A:1,3,7                                                                           219,-


Pondělí 27.01.

Polévka: Krémová houbová polévka s krutonyA:1,3,7,9                                                                                                          45,-

  1. Moravský vrabec, bílé zelí, houskové knedlíky A:1,3,7                                                                                             179,-
  2. Špagety bolognese sypané parmazánemA:1,3,7                                                                                                           169,-
  3. Srbské vepřové rizoto sypané sýrem, kyselá okurkaA:1,3,7,9                                                             169,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky      

 

Úterý 28.01.

Polévka: Silný hovězí vývar se zeleninou, nudlemi a játrovými knedlíčky A:1,3,7,9                                              45,-                                    

  1. Grilovaný filet kapské štiky s grenaillemi, holandskou omáčkou a máslovou zeleninouA:3,4,7,9   229,–                                                                                                                        
  2. Hovězí kostky na tymiánu s česnekem, bramborovou kaší a kousky vypečené slaniny A:1,7,9     189,-
  3. Tagliatelle s kuřecími kuličkami v omáčce z pečených paprik s parmazánem A:1,3,7              169,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky         

Středa 29.01.

Polévka: Valašská kyselice s klobásou a špekem A:1,7                                                                                                         45,-                                     

Denní tip: Kuřecí paličky v kari marinádě, opečené grenaille, okurkové tzatziky A:7                                 199,-         

  1. Hovězí na česneku s bramborovým knedlíkem a špenátem A:1,3,7                                                               189,-
  2. Hamburská vepřová pečeně podávaná s houskovým knedlíkem A:1,3,7                                    169,-
  3. Smažené žampiony s vařeným máslovým bramborem a tatarskou omáčkou A:3,7          169,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky      

 

Čtvrtek 30.01.

Polévka: Kuřecí vývar se zeleninou a fritátovými nudlemi A:1,7,3                                                                                   45,-

Denní tip: Hovězí jalapeňos burger s čedarem a slaninou, čerstvou zeleninou, BBQ majonézou

                  a cibulovými kroužkyA:1,3,7                                                                                                                                              229,-     

  1. Bramborák plněný kuřecí směsí sypaný sýrem A:1,3,7                                                                                                  179,-
  2. Vepřové kostky v mrkvi podávané s máslovým bramboremA:1,3,7                                                     179,-
  3. Lívance z podmáslí se sladkým pacholíkem, jahodami a omáčkou z lesního ovoceA:1,3,7          169,-                                                  
  4. Salát: Dle týdenní

 

Pátek 31.01.

Polévka: Ruský bořšč se zakysanou smetanou A:1,7,9                                                                                               45,-

Denní tip: Konfitovaný vepřový bůček v marinádě z medu a hořčice, náš coleslaw

                    a rozpečený pivovarský chléb A:1,3,7                                                                                                     219,-

  1. Smažené rybí karbanátky s máslovým bramborem a rajčatovým salátkem s cibulí A:1,3,7,4  179,-
  2. Hrachová kaše s cibulkou, sázené vejce a kyselá okurka A:1,3,7                                                                       159,-                                                  
  3. Štěpánská hovězí pečeně s dušenou jasmínovou rýží A:1,3,7                                                                     179,-
  4. Salát: Dle týdenní

Vinná karta
Pivovarská restaurace

Polední menu
Restaurace Garden

Polévka

Hlavní chod

  • Quesadilla s trhaným hovězím masem 289,-Kč

    jalapeňos majonéza, cheddar, kukuřice, nakládaná červená cibule, zelný salát A: 1,3,7

  • Butter chicken 259,-Kč

    jasmínová rýže, koriandr, sezam A:1,3,7

  • Tagliatelle s avokádovým krémem 229,-Kč

    barevná rajčata, parmezán, bazalka A:1,3,7