Valentýnské menu

Valentýnské menu

Připravujeme

Vinná karta
Restaurace Garden

Polední menu
Pivovarská restaurace

Salát pro tento týden:  Řecký salát s olivami, červenou cibulí, sýrem feta a rozpečeným pita chlebem A:1,3,7                199,-                          

Pondělí 6.1.

Polévka: Kuřecí vývar s nudlemi A:1,3,7,9                 45,-                                                  

Denní tip:  Francouzská kachní roláda podávaná s červeným zelím a bramborovými knedlíkyA:1,3,7     229,-       

  1. Vepřový plátek na žampionech, dušená jasmínová rýže A:1,7                               169,-
  2. Penne s kousky grilované brokolice v sýrové omáčce s parmazánem A:1,3,7     159,-
  3. Salát: Dle týdenní nabídky         199,-

         

Úterý 7.1.

Polévka: Brokolicový krém zjemněný smetanou, krutony A:1,3,7,9                                                                                   45,-

Denní tip: Znojemská hovězí pečeně servírovaná s dušenou jasmínovou rýží A:1                             189,-

  1. Smažený kuřecí řízek s bramborovou kaší A:1,7,3   179,-                 
  2. Čočka na kyselo s volským okem, uzenou krkovicí a kyselou okurkou A:1,3,7             169,- 
  3. Salát: Dle týdenní nabídky       199,-

 

Středa 8.1.

Polévka: Hovězí vývar se zeleninou a fritátovými nudlemi A:1,7,9,3                                                                                   45,-

Denní tip: Dlouze tažený hovězí chuck roll v přírodní omáčce, batátové pyré, konfit. česnekA:1,3,7             229,-

  1. 1. Kuřecí nudličky se zeleninou ve sladko kyselé chilli omáčce, jasmínová rýže A:1,8,11            179,-
  2. Pečené pštrosí vejce s máslovou bramborovou kaší A:1,3,7                                                                         169,-
  3. 3. Smažené sýrové nugetky s jalapeňos, hranolky, tatarská omáčka A:1,3,7                                     169,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky      199,-

 

Čtvrtek 9.1.

Polévka: Tradiční bramboračka A:1,9,7     45,-

Denní tip: Burger s trhaným hovězím masem, zelenina, uzená majonéza, hranolky A:1,3,7,10,11        219,-

  1. Kuřecí stehenní steak se šunkou a volským okem, opečené brambory A:1,3,7                              179,-
  2. Masový prejt podávaný s kysaným zelím a máslovým bramborem A:1,3,7                                         169,-
  3. Kynuté meruňkové knedlíky, sladký pacholík, strouhaný tvaroh, máslo A:1,3,7                              179,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky         199,-

 

Pátek 10.1.

Polévka: Hovězí vývar s nudlemi A:1,7,3,9          45,-                          

Denní tip: Vepřová panenka v úpravě sous-vide s grilovanou zeleninou, grenaillemi a omáčkou z pečených paprikA:1,7209,-

  1. Pivovarský hovězí guláš s bramboráčky, křenem a cibulí A:1,3,7,9                  189,-
  2. Kuřecí špalíky na paprice s těstovinami A:1,3,7  169,-       
  3. Smažený květák podávaný s máslovým bramborem a tatarskou omáčkou A:1,3,7                            169,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky                             199,-

Vinná karta
Pivovarská restaurace

Polední menu
Restaurace Garden

Polévka

Hlavní chod

  • Grilovaná vepřová panenka v bylinkové krustě 289,-Kč

    dýňové pyré, máslová kapusta, vinná redukceA:7

  • Pečená štika v bylinkovém másle 269,-Kč

    čočka beluga, kořenová zelenina, divoká brokolice, holandská espuma A:3,4,7

  • Čerstvé špagety s bazalkovým pestem a pancettou 249,-Kč

    zelený chřest, cherry rajčata, parmazán A:1,3,7