Žadatel: Pivovar Monopol s.r.o.
Název projektu: Rozšíření cukrářské výroby ve firmě Pivovar Monopol
Reg. číslo: CZ.01.2.06/0.0/0.0/19_248/0021161
Program: OPPIK TECHNOLOGIE – XI. VÝZVA
Náplň:
Společnost Pivovar Monopol, s.r.o. se v současnosti zabývá cukrářskou výrobou ve velice omezené míře a jeho prioritním artiklem je výroba kvalitního piva ležáckého typu klasickou českou technologií. Pro výrobu cukrářských výrobků disponuje jen základním technologickým vybavením, které ji umožňuje vyrábět produkty pouze ruční formou. V případě dodržování velice vysokých nároků na kvalitu, jež je vyžadována výhradním odběratelem – kavárnou Monopol, je produkce nejen na svých kapacitních limech, ale i technologických.
Předmětem projektu společnosti Pivovar Monopol, s.r.o. je pořízení technologického vybavení umožňující uspokojit zvyšující se poptávku po cukrářských produktech jak ze strany partnerského podniku Monopol, tak i externích subjektů z odvětví gastronomie. Moderní strojní zařízení umožní zajistit cukrářskou výrobu i produkci velice kvalitní řemeslné zmrzliny v požadovaném množství i kvalitě.
Termín realizace: 24.3.2020 – 25.5.2021
Wellness Hotel Pivovar Monopol
IČ: 09711279
Masarykova 433/42, Teplice
Salát pro tento týden: Míchaný zeleninový salát s kuřecím masem v medovo-jogurtové marinádě, chilli a limetkou, sezamová tyčka A:1,3,7 199,-
Pondělí 13.01.
Polévka: Dršťková polévka z hlívy ústřičné s majoránkouA:1,7 45,-
Denní tip: Hovězí na houbách podávaný s jasmínovou rýží A:1,3,7 189,-
Úterý 14.01.
Polévka: Kuřecí vývar s masem, zeleninou a vaječnou sedlinouA:1,3,7 45,-
Denní tip: Pečené kuřecí BBQ paličky, šťouch. brambory, listový salát, česnek.dip A:1,3,5,7 179,-
Středa 15.01.
Polévka: Česnekový krém se smetanou a máslovými krutony A:1,3,7 45,-
Denní tip: Bramborové noky se špenátem, filírovaným kuřecím prsem ve smetanové omáčce, sypané parmazánemA:1,3,7 199,-
Čtvrtek 16.01.
Polévka: Hovězí vývar se zeleninou a nudlemiA:1,3,7 45,-
Denní tip: Kuřecí cordon bleu podávaný s hranolkami a tatarskou omáčkouA:1,3,7 199,-
Pátek 17.01.
Polévka: Tradiční bramboračka A:1,3,9,7 45,-
Denní tip: Hovězí bacon burger se sázeným vejcem, zeleninou, uzenou majonézou a cibulovými kroužkyA:1,3,7 229,-
dýňové pyré, máslová kapusta, vinná redukceA:7
čočka beluga, kořenová zelenina, divoká brokolice, holandská espuma A:3,4,7
zelený chřest, cherry rajčata, parmazán A:1,3,7