Events and catering

Events and catering

Are you planning a small meeting or workshop in Teplice? Our meeting room can accommodate up to 40 people in a seated arrangement and 50 in a theater setting. For a larger corporate party or events for up to 100 people, we have our exclusive Garden restaurant available, reserved just for you. To ensure you have everything you need, we offer a screen, data projector, flip chart board, and of course, Wi-Fi connection.

During your workshop or corporate party, we are happy to prepare a coffee break in one of our three options, or a buffet. Want something special? How about an À la carte menu in our brewery restaurant or in the Garden restaurant?

We also think about your comfort after the event. For the accommodation of your guests, we have prepared 32 double and 2 single rooms. And for perfect relaxation after a demanding day, we invite you to our wellness center with four saunas, beer or herbal baths, and massages.

Do you want something completely unique for your employees or sponsors? Organize a private event with us featuring a fashion show by designer Nadi Moravcová. The accompanying program can include a buffet, a presenter, and musical performances.

For more information, price offers, or personal meetings, contact us. We look forward to cooperating!

Wellness hotel Monopol – your partner for corporate parties and team building in Teplice.

Vinná karta
Restaurace Garden

Polední menu
Pivovarská restaurace

Salát pro tento týden:  Salát s grilovaným kozím sýrem, mix salátů, medovo-hořčičný dresink, marinovaná řepa, karamelové ořechy, sezamová tyčka A:1,3,7,8,11          209,-                  

Pondělí 16.12.

Polévka: Zelná polévka s uzeninou A:1,9,7               45,-                

  1. Tortilla s kuřecím masem, BBQ omáčkou, cheddarem, zeleninou a hranolkami A:1     179,-
  2. Plněný paprikový lusk v rajské omáčce podávaný s houskovými knedlíky A:1,3,7     169,-
  3. Houbový Kuba provoněný majoránkou A:1,3,7     159,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

                                                                                                                                                               

Úterý 17.12.

Polévka: Hovězí vývar s nudlemi a zeleninouA:1,3,9   45,- 

  1. 1. Hovězí pečeně na žampionech podávaná s jasmínovou rýží A:1,3,7             189,-           
  2. Smažený kuřecí stehenní steak s bramborovou kaší a zeleninovým salátemA:1,7         179,-
  3. Kuskus s grilovanou zeleninou a kousky balkánského sýra A:1,3,7,11        169,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky                                      

 

Středa 18.12.

Polévka: Hrstková polévka s majoránkou A:1,9    45,-                              

Denní tip: Smažená mořská štika s bramborovým salátem A:3,4,7                                                                         229,-

  1. Vepřová líčka na červeném víně, kořenová zelenina, bramborová kaše A:1,3,7      189,-
  2. Kuřecí stehno ala bažant podávané s dušenou jasmínovou rýží a sekanou petrželkou A:1,3,7    179,-
  3. 3. Zapečené fleky s vejcem a uzeným, kyselá okurka A:1,3,7    169,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

                                                                                                                                                                                       

Čtvrtek 19.12.

Polévka: Silný kuřecí vývar se zeleninou a kapáním A:1,3,7,9                                                                                                                  45,-     

Denní tip: Konfitovaný vepřový bůček se zelným salátem a bramborovými   plackami se slaninou A:1,3,                      199,-

  1. Hovězí svíčková s karlovarským knedlíkem, šlehačka, brusinky, A:1,3,7,10                                       189,-
  2. Smažený holandský řízek, bramborová kaše, okurkový salát A:1,3,7,4            169,-                                      
  3. Pikantní fazole s volským okem a grenaillemi, pivovarský chléb A:1,3,7                 159,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky                                                                                    

                                                             

Pátek 20.12.

Polévka: Celerový krém s máslovými krutóny A:1,3,7,9    45,-      Denní tip: Kuřecí stehenní steak, restované fazolky se slaninou, opeč. brambor, česnek. dipA:1,3,7     189,-

  1. Hovězí pivovarský guláš s houskovým knedlíky, křenem a cibulkouA:1,3,7    179,-
  2. Čevabčiči z mletého masa podávané s pažitkovým bramborem cibulkou a hořčicí A:1,3,7,10     169,-    
  3. Bramborové noky s rajčatovou omáčkou, gril. cuketou a strouhaným parmazánem A:1,3,7     169,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

Vinná karta
Pivovarská restaurace

Polední menu
Restaurace Garden

Polévka

Hlavní chod

  • Grilovaná vepřová panenka 289,-Kč

    dýňové pyré, grilovaná divoká brokolice, pepřová omáčkaA:7

  • Kuřecí kung pao 239,-Kč

    jasmínová rýže, jarní cibulka, arašídy, sezam A:5,6,7,11

  • Špagety carbonara 229,-Kč

    pancetta, parmazán, černý pepř A:1,3,7