Vinná karta
Restaurace Garden

Polední menu
Pivovarská restaurace

Salát pro tento týden: Míchaný zeleninový salát s kuřecím masem v medovo-jogurtové marinádě, chilli a limetkou, sezamová tyčka A:1,3,7      199,-            

Pondělí 13.01.

Polévka: Dršťková polévka z hlívy ústřičné s majoránkouA:1,7               45,-

Denní tip: Hovězí na houbách podávaný s jasmínovou rýží A:1,3,7                                                                             189,-  

  1. Opečená jitrnice s kysaným zelím a vařeným máslovým bramborem A:1,3,7                                     169,-                                                 
  2. Caesar sandwich s grilovaným kuřecím prsem a smaženými bramborovými lupínky A:1,3,7         179,-
  3. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Úterý 14.01.

Polévka: Kuřecí vývar s masem, zeleninou a vaječnou sedlinouA:1,3,7                                    45,-

Denní tip: Pečené kuřecí BBQ paličky, šťouch. brambory, listový salát, česnek.dip A:1,3,5,7          179,-

  1. Rybí filé zapečené s rajčaty a vejci, bramborová kaše, rajčatový salátekA:3,4,7              169,-
  2. Pražská hovězí pečeně s jasmínovou rýží A:1,3,7,9                                                                                             189,-
  3. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Středa 15.01.

Polévka: Česnekový krém se smetanou a máslovými krutony A:1,3,7                                             45,-

Denní tip: Bramborové noky se špenátem, filírovaným kuřecím prsem ve smetanové omáčce, sypané parmazánemA:1,3,7        199,-

             

  1. Pečená vepřová roláda, dušený špenát, bramborový knedlíkA:1,3,7                                 179,-
  2. Zapečené francouzské brambory s uzeným masem, vejci a hráškem, kyselá okurkaA:3,7              169,-
  3. Smažená treska plněná brokolicí s máslovou bramborovou kaší a okurkovým salátemA:1,3,7,4  179,-                                       
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

     

Čtvrtek 16.01.

Polévka: Hovězí vývar se zeleninou a nudlemiA:1,3,7   45,-                    

Denní tip: Kuřecí cordon bleu podávaný s hranolkami a tatarskou omáčkouA:1,3,7                      199,-

  1. Kuřecí nudličky na kari, jasmínová rýžeA:1,3      169,-                   
  2. Smažená krkovice s bramborovou kaší, kyselá okurka A:1,3,7                                                                          179,-                       
  3. Sladký trhanec s čerstvými jahodami, sladkým pacholíkem a malinovým přelivem A:1,3,7      169,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Pátek 17.01.

Polévka: Tradiční bramboračka A:1,3,9,7     45,-                         

Denní tip: Hovězí bacon burger se sázeným vejcem, zeleninou, uzenou majonézou a cibulovými kroužkyA:1,3,7    229,-

  1. Rakouské špecle s kousky uzené krkovice, kysaným zelím a smaženou cibulkou A:1,3,7                  179,- 
  2. Kuřecí asijská směs s kokosovým mlékem, kurkumou a zázvorem, jasmínová rýžeA:1,3,7                 169,-
  3. Grilovaný camembert s brusinkami, restovanou zeleninou a grenaillemi A:7                                      169,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

Vinná karta
Pivovarská restaurace

Polední menu
Restaurace Garden

Polévka

Hlavní chod

  • Grilovaná vepřová panenka v bylinkové krustě 289,-Kč

    dýňové pyré, máslová kapusta, vinná redukceA:7

  • Pečená štika v bylinkovém másle 269,-Kč

    čočka beluga, kořenová zelenina, divoká brokolice, holandská espuma A:3,4,7

  • Čerstvé špagety s bazalkovým pestem a pancettou 249,-Kč

    zelený chřest, cherry rajčata, parmazán A:1,3,7