Darujte zážitek!
Máte ve svém okolí někoho, kdo je gurmán a milovník chmelového moku? Tvrdí, že pivo je všelék, ale tuší vůbec, z čeho a jak se pivo vyrábí a chcete mu udělat radost?
Udělejte ho sládkem na jeden den, dopřejte mu stát se sládkem na zkoušku v pivovaru Monopol.
Po celou dobu pivního zážitku se bude váš gurmán aktivně podílet na výrobě piva po boku zkušeného sládka, vlastně sládkové, protože pivo pro naši restauraci vaří žena. Držitelka mnoha ocenění ho zasvětí do tajemství, jak vyrobit tak ceněné pivo a zkusí si, jak probíhá celý proces uvaření piva.
Za 3 až 5 týdnů, podle toho, jaké pivo si sám uvařil, dostane domů v dárkové balení 15 litrů zlatavého moku, na jehož výrobě se podílel.
Zbývá Vám jen popřát mu k přípitku „Na zdraví!“ a věřte, že se bude dmout pýchou, protože pivo vlastnoručně uvařené je prostě nejlepší.
Zážitek zahrnuje:
Cena:
Den vaření:
Pouze všední dny. Na konkrétním termínu je třeba se předem domluvit.
Časová náročnost:
Pracovní den naší paní sládkové začíná od 6:00 hod. Doba procesu přípravy várky je 8-10 hodin. Na něm samozřejmě záleží, jestli s naší paní sládkovou absolvuje celý den, zda přijde déle, nebo odejdete dřív.
Vhodné oblečení:
Doporučujeme pracovní (sportovní boty) a oblečení na převlečení .
Kontakt:
e-mail: pivovar@pivovarmonopol.cz
telefon: +420 773 151 743
S pivovarským pozdravem „Dej Bůh štěstí!“
Wellness Hotel Pivovar Monopol
IČ: 09711279
Masarykova 433/42, Teplice
Salát pro tento týden: Rukolový salát s granátovým jablkem, kuřecím prsem, karamelovými ořechy, cherry rajčaty, balkánským sýrem a medovou zálivkou, sezamová tyčkaA:1,3,7,11 199,-
Pondělí 18.11.
Polévka: Gulášovka A:1,7,3 45,-
Úterý 19.11.
Polévka: Karotkový krém, se zázvorem, chilli, limetkou a krutony A:1,3,7,9 45,-
Středa 20.11.
Polévka: Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi:1,3,7 45,-
Denní tip: Kančí burger s ementálem, zelenina, jalapeňos majonéza, bramborové lupínky A:1,3,7,10 229,-
Čtvrtek 21.11.
Polévka: Staročeská česnečka s chlebovými krutony A:1,3,7,9 45,-
Denní tip: Pečený filet platýze na teplém kuskusovém salátu se zeleninou, limetkovo-koprový dip A:1,3 239,-
Pátek 22.11.
Polévka: Frankfurtská polévka s uzeninouA:1,7 45,-
Denní tip: Mexická quesadilla s trhaným uzeným kachním masem, fazolemi, čedarem, cibulí a BBQ omáčkou, kořeněné bramborové půlky A:1,3,7 199,-
sezamová bulka, BBQ majonéza, červené zelí, smažená cibulka, steakové hranolkyA:1,3,7,11
bramborová kaše, grilovaná zelenina, medová omáčka s chilli A:7
parmazán, lišky, žampiony, bylinkový olej A:1,3,7