Salát pro tento týden: Míchaný zeleninový salát s kuřecím masem v medovo-jogurtové marinádě, chilli a limetkou, sezamová tyčka A:1,3,7 199,-
Pondělí 13.01.
Polévka: Dršťková polévka z hlívy ústřičné s majoránkouA:1,7 45,-
Denní tip: Hovězí na houbách podávaný s jasmínovou rýží A:1,3,7 189,-
Úterý 14.01.
Polévka: Kuřecí vývar s masem, zeleninou a vaječnou sedlinouA:1,3,7 45,-
Denní tip: Pečené kuřecí BBQ paličky, šťouch. brambory, listový salát, česnek.dip A:1,3,5,7 179,-
Středa 15.01.
Polévka: Česnekový krém se smetanou a máslovými krutony A:1,3,7 45,-
Denní tip: Bramborové noky se špenátem, filírovaným kuřecím prsem ve smetanové omáčce, sypané parmazánemA:1,3,7 199,-
Čtvrtek 16.01.
Polévka: Hovězí vývar se zeleninou a nudlemiA:1,3,7 45,-
Denní tip: Kuřecí cordon bleu podávaný s hranolkami a tatarskou omáčkouA:1,3,7 199,-
Pátek 17.01.
Polévka: Tradiční bramboračka A:1,3,9,7 45,-
Denní tip: Hovězí bacon burger se sázeným vejcem, zeleninou, uzenou majonézou a cibulovými kroužkyA:1,3,7 229,-
dýňové pyré, máslová kapusta, vinná redukceA:7
čočka beluga, kořenová zelenina, divoká brokolice, holandská espuma A:3,4,7
zelený chřest, cherry rajčata, parmazán A:1,3,7